Půllitr piva
Potřebné ingredience
Mramorový piškotový korpus,paříž,vanilkový krém,jahodový frutafil,pravý marcipán,WI na pěnu
Postup přípravy
Dortík byl na zakázku,vážil 3,2kg,
pěnu jsem vyřešila jen potahem Iceingem protože v tomhle horku dělat krémovou se mi nezdálo jako dobrý nápad a na sněhovou,kterou jsem měla původně v plánu nebylo moc času.Byla to objednávka - do druhého dne :-)
Orosený je půllitr přirozeně, jako dobře vychlazené pivo.:-))) Zdá se mi že pravý marcipán je na vlhkost nejcitlivější z hmot,které jsem už vyzkoušela.Ale teď se asi rosí všechny,naštěstí to má i výhodu že ušetříme za lepidla,všechno drží samo že?
pěnu jsem vyřešila jen potahem Iceingem protože v tomhle horku dělat krémovou se mi nezdálo jako dobrý nápad a na sněhovou,kterou jsem měla původně v plánu nebylo moc času.Byla to objednávka - do druhého dne :-)
Orosený je půllitr přirozeně, jako dobře vychlazené pivo.:-))) Zdá se mi že pravý marcipán je na vlhkost nejcitlivější z hmot,které jsem už vyzkoušela.Ale teď se asi rosí všechny,naštěstí to má i výhodu že ušetříme za lepidla,všechno drží samo že?
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
boda9
(upraveno)
17. 8. 2010, 18:01
děkuji moc
cherba
(upraveno)
16. 8. 2010, 14:24
super pivko
Marien77
(upraveno)
15. 8. 2010, 21:35
darinka30
(upraveno)
15. 8. 2010, 16:48
HHaannuullee
(upraveno)
15. 8. 2010, 15:24